Wie ben ik

Cees

Ik zal mij even voorstellen:

Ik ben Cees van der Ende: instructeur Eerste Hulp.

Zowel overdag als in de avonduren geef ik bij diverse bedrijven,  EHBO-, buurt- en sportverenigingen EHBO/BHV instructie alsmede reanimatie-  en AED-instructie (zowel basis- als opfriscursus).

Ik ben woonachtig in Pijnacker en daardoor bekend bij en met vele verenigingen.

Naast instructeur Eerste Hulp ben ik tevens instructeur Wandelletsel, instructeur Sportletsel en instructeur Stop De Bloeding Red Een Leven.

Als vroegere ondernemer ben ik bekend met realistisch en duurzaam in- en verkopen en als zodanig in staat goede adviezen te geven over aanschaf van EHBO en BHV gerelateerde goederen.

Tijdens een overheidsbaan ben ik opgeleid als BHV ploegleider en coördinator/hoofd BHV en heb als zodanig menig bedrijfsnoodplannen opgezet en geïmplementeerd.

Ik ben voorzitter van EHBO vereniging Den Hoorn en voorzitter van STREEP (Stichting Training Reanimatie EHBO Evenementen Pijnacker).

Voor deze verenigingen ben ik EHBO’er bij diverse (sport)evenementen, verzorg ik voor STREEP de materialen, planning, en PR. Hiernaast geef ik leiding aan een ploeg vrijwilligers van AED Pijnacker-Nootdorp genaamd: AED Controle Pijnacker-Nootdorp. Met deze ploeg onderhouden wij diverse AED’s in buitenkasten om de inzetbaarheid up to date te houden.

Graspieperlande 16
2641 SK Pijnacker
Tel: 015-3694279
Mobiel: 06-22573944
Mail: vanderende.instructies@gmail.com
KvK no: 53863879
IBan no: NL15RABO 0166 4121 12