Verbandmiddelen

Verbanddozen komen overal goed van pas: thuis, op kantoor, achterin de bedrijfsauto, in de keuken, op school enz. Voor elke werkomgeving hebben wij de juiste verbandkoffer met de juiste EHBO materialen.

Uitzoeken is moeilijk, de meeste verbanddozen hebben een branchegerichte vulling en bevat EHBO materialen die afgestemd zijn op de letsels die vaak voor komen.

Als opleidingsbedrijf voor bedrijven, overheden, organisaties en verenigingen zetten wij ons in om voor de EHBO en BHV de noodzakelijke materialen te leveren. Wij hebben de inhoudsopgave zodanig opgezet dat een ieder naar eigen wens of doelgroep gericht de lijst kan doornemen en bestellen.

Voor de verbandkoffer zijn ook navullingen verkrijgbaar, makkelijk als de inhoud van de verbandkoffer incompleet is, of de houdbaarheidsdatum verlopen is. Hulp nodig? Wij helpen u graag bij de keuze van de beste verbandkoffer

Winkelen bij Van der Ende Instructies is eenvoudig. Om te kunnen bestellen of offerte aanvragen is het niet nodig om eerst een account aan te maken, u kunt direct beginnen. U vult de gewenste artikelen in op het formulier, vult uw adresgegevens in en verzendt uw offerte/bestelling. Na uw offerte/bestelling krijgt u een bevestiging per email. Als u deze email niet krijgt, neemt u dan even contact met ons op. Wij maken uw order klaar en zorgen voor een snelle verzending. Bij voorkeur hanteren wij vooruit betalen d.m.v. een overschrijving. De factuur wordt apart per post verzonden.

Sommige bedrijven hebben eerst een offerte nodig, voordat er een bestelling gedaan kan worden. Dat is geen probleem, als u doorgeeft wat u nodig heeft dan maken wij voor u een offerte.

Particulieren kunnen ook bestellen via de website.

LET OP ! Bestellingen binnen Nederland onder € 75,00 (exclusief BTW) worden verhoogd met
€ 7,50 als bijdrage in de verzendkosten.

Verzendkosten en -termijn

Heeft u vragen over de levering dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Doorgaans is de levertijd 2 a 3 werkdagen. Wij proberen de pakketten dezelfde dag te verzenden, afhankelijk van het tijdstip van bestellen en de voorraad lukt dit wel of niet. Als uw pakket verzonden is ontvangt u een bevestiging per email.

Hanteert Van der Ende Instructies een minimum aankoopbedrag?

Nee, wij hebben geen minimum aankoopbedrag. Als uw bestelling in totaal minder is dan
€ 75,00 (exclusief btw) dan brengen wij wel € 7,50 verzendkosten in rekening. Op de factuur of offerte ziet u altijd het totaalbedrag inclusief btw en verzendkosten. Er zijn geen verdere bijkomende kosten.

Kan ik ook spullen retourneren?

Ja, u mag spullen retourneren. Het kan namelijk gebeuren dat u het verkeerd heeft besteld of dat het niet aan uw verwachtingen voldoet. U moet wel altijd eerst contact opnemen met Van der Ende Instructies. Wij vertellen u dan op welke wijze de materialen retour gestuurd kunnen worden. De artikelen moeten wel voorzien zijn van de originele verpakking. Maatwerk zoals bedrukte artikelen en kleding kunnen niet geruild worden. Wij hanteren een termijn van 2 weken na ontvangst van de goederen. De verzendkosten zijn wel voor uw rekening.

Afhalen bestelling

Als u de bestelling liever wilt afhalen dan is dat geen probleem. Graag alleen na telefonisch contact.

Welkom in de winkel van Van der Ende Instructies

inhoudsopgave verbandkoffer-tas